ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η ομάδα μας αποτελείται απο 3 άτομα. Δύο βοηθούς τους οποίους ηγείται ο υπεύθυνος εκπαιδευτής συμπεριφοριολόγος Βλαχάκος Γεώργιος

ΒΛΑΧΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Από μικρός είχα κυνοφιλικές τάσεις. Κατά την εφηβεία απόκτησα ένα Γερμανικό Ποιμενικό, με τον οποίο περνούσα πολλές ώρες σε καθημερινή βάση. Επένδυσα κόπο και χρόνο στην εκπαίδευση του μελετώντας διακεκριμένες μεθόδους και εκπαιδευτές. Εκτός απο το όφελος της δημιουργίας μιας σχέσης αμοιβαίου σεβασμού, επικοινωνίας και συντροφικότητας μου δόθηκε η ευκαιρία να αντιληφθώ πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι η εκπαίδευση ενός σκύλου, όπως και του ιδιοκτήτη του, για μια αρμονική συμβίωση. Σε αυτό το σημείο αφιέρωσα χρόνο σε καθημερινή βάση αποκτώντας ακόμα περισσότερες γνώσεις για περισσότερες φυλές, εργαζόμενος ώς "φροντιστής", βοηθός εκπαιδευτή και σύμβουλος διαχείρισης οικιακών δεσποζόμενων. Στον επόμενο στάδιο τα συναισθήματα που βίωνα απο την προσφορά στους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους, συμπλήρωναν ένα κενό που δεν θα μπορούσε κάτι άλλο να καταλάβει.

Ακολούθησαν 2 χρόνια συνεργασίας και εκπαίδευσης σε μεγαλόσωμους σκύλους με προβληματική συμπεριφορά στο εκπαιδευτήριο MOLOSSER GATE της καλαμάτας για να φτάσω στο σημείο να εργάζομαι ώς ανεξάρτητος επαγγελματίας εκπαιδευτής συμπεριφοριολόγος, με πλέον εξειδίκευση και στους εργασιακούς σκύλους.

Ο σκύλος σας περιμένει απο εσάς συγκεκριμένη συμπεριφορά. Δεν υπάρχει μη εκπαιδεύσιμος σκύλος όπως και μή ικανός ιδιοκτήτης όταν υπάρχει θέληση. Εάν του παρέχουμε αυτό που χρειάζεται, τότε έχουμε εξασφαλίσει έναν αφοσιωμένο σύτροφο και φύλακα για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Βλαχάκος Γεώργιος - Απόφοιτος Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Phone

(211) 407 7687 - (697) 019 8800

Address

ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 208
ΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΤΚ 13671
ATTIKH